Cine sunt pacientii mei & top afectiuni

Pacientii cabinetului Bowen Oana Haragus sunt de la femei insarcinate, bebelusi, copii, pana la cei mai in varsta. 
Au diferite profesii, (inclusiv medici, asistente, farmaciste) si categorii de venit - Bowen este o terapie accesibila oricui.
 
Investitie sau cheltuiala? 
Terapia Bowen este conform pacientilor o investitie excelenta, pentru ca ai asigurata sanatatea fizica si mentala pe termen lung. Cei cu activitati intelectuale isi maresc capacitatea de gandire si memoria, sportivii isi imbunatatesc performantele, copiii se dezvolta armonios si sanatos si toata lumea se bazeaza pe o stare de bine. 
E mult mai ieftin sa fii sanatos cu Terapia Bowen.

La cabinetul Bowen Oana Haragus vin pacienti cu probleme care nu s-au rezolvat pe alte cai, sau pur si simplu cu probleme care nu au putut fi diagnosticate medical. 

Top afectiuni
Durerile de spate sunt cele mai raspandite si daca sunt tratate in stadiu incipient se vindeca extrem de rapid. 

Dereglarile hormonale la femei sunt o problema frecventa, la fel si problemele din sfera intima - frigiditate, dureri la contact, dureri menstruale. Sistemul hormonal este strans legat la femeie de sanatatea emotionala. Astfel, dupa cum e ciclul unei femei, asa e starea ei interioara. Mentruatia femeii e cel mai precis barometru. 
Stiai de exemplu, ca, cu cat menstruatia este mai abundenta si dureaza mai mult, cu atat acea femeie are mecanisme interioare care o fac sa piarda energie vitala?  

Constipatia cronica este o problema frecventa, dar tratata cu superficialitate, desi exista dovezi ca ar pregati terenul pentru cancer.

Tratez la cabinet cele mai variate boli sau disfunctii: de la dureri menstruale, la anxietate, depresie, dureri de spate, insomnie, stres sau astm. 

Am mii de cazuri tratate cu succes, cu efecte stabile in timp. 

Este extraordinar de important ca femeile care doresc copii sa isi faca cateva sedinte inainte de conceptie, un tratament complet in timpul primelor 3 luni de sarcina - atunci cand se formeaza copilul.  In acest fel, se pregateste terenul pentru o sarcina fara probleme, o nastere fara complicatii si depresie post-natala, nasterea unui copil sanatos. 

Cel mai mare dar pe care il poate face un parinte copilului sau este Terapia Bowen: 2-3 sedinte la fiecare 3-6 luni pe tot parcursul cresterii sale pana la maturitate. Copiii tratati astfel sunt diferiti, mai echilibrati, fara blocaje emotionale si sociale, se concentreaza mai bine si au rezultate mai bune la scoala.  Au imunitate fizica, mentala si emotionala. 

Terapia Bowen este pentru intreaga familie! Intreaba-ma de ofertele Bowen pentru familie.