Farmacista cu endometrioza severa, depresie, nopti nedormite

Marturia Bowen a lui I.M. despre cum s-a vindecat de endometrioza, depresie si nopti nedormite 
               
                Ma numesc I.M. sunt farmacista  si am ajuns la Oana dintr-o pura (si fericita) intamplare.
Am fost diagnosticata in anul 2012 cu endometrioza severa pe ambele ovare. Am fost operata de doua ori si de fiecare data a recidivat.

Toti medicii mi-au zis ca nu ma voi vindeca decat daca raman insarcinata dar, in acelasi timp, femeile cu endometrioza nu pot ramane insarcinate. Era ca un cerc vicios, extrem de dureros si deprimant, ajungand la un moment dat sa ma afecteze si psihic. Desi am incredere foarte mare in medici/medicina /medicamente , pentru boala mea nu am mai gasit nici o solutie. Pentru cine nu stie ce inseamna sa ai endometrioza, trebuie sa precizez ca este o boala care provoaca foarte multa durere.(sau cel putin asa era in cazul meu).

                Am apelat la Bowen ca o ultima solutie desi trebuie sa recunosc ca in proportie de 90% am fost convinsa ca nu-mi va ajuta la nimic. Nefiind o persoana foarte increzatoare in asemenea tehnici si fiind total lipsita de rabdare , primele sedinte mi s-au parut mai mult pierdere de vreme dar am decis sa continui. Si treptat am realizat ca incep sa ma transform.
Depresia, noptile nedormite, durerile de burta au disparut pe nesimtite.
De la o luna la alta parca tot ce era rau si bolnav in corpul meu incepea sa se vindece. Si cea mai mare bucurie am avut-o in momentul cand doctorita ginecolog mi-a facut un ecograf  si mi-a zis ca endometrioza s-a retras complet si sunt sanatoasa.

Nu cred ca voi putea vreodata sa-i multumesc suficient Oanei pentru ce a facut pentru mine. Cu adevarat pot spune ca mi-a schimbat viata in bine!
Ca terapeut, ca om, ca prietena esti extraordinara!

Multumesc           

Alte marturii ale pacientilor aici

Emisiunea despre terapia Bowen la adulti si copii aici