Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 11, 2014

Undele Bowen sunt unde soliton ca cele dintr-un ... TSUNAMI!

 IPOTEZE  STIINTIFICE  DESPRE  MODUL  IN  CARE  ACTIONEAZA  TERAPIA  BOWEN de Dl.Dan Amato - Instructor Bowtech din S.U.A.

Terapeutii Bowen au constatat, pe parcursul activitatii lor, un fapt uimitor : corpul uman are o extraordinara abilitate de a se vindeca singur, dar trebuie sustinut si ghidat in acest demers. Uneori pot aparea insa obstacole in aceasta auto-vindecare, deoarece corpul poate ramane “blocat” pe frecventa activitatii sistemului nervos simpatic.
CE IMPIEDICA AUTOVINDECAREA NOASTRA Cercetatorul medic osteopat Irwin Korr a declarat ca atunci cand corpul se afla “blocat” in aceasta stare de hiper-inervatie simpatica, el nu se poate vindeca singur (Korr, I.M, 1979). Tehnica Bowen , asa cum s-a constatat stiintific, are efectul de a echilibra sistemul nervos autonom (Whitaker, J., 1997). Un alt motiv pentru care corpul se poate bloca in efortul de auto-vindecare il constituie restrictiile care pot aparea in organism din diverse cauze. In viziunea acestui articol,  restrictia de…