Treceți la conținutul principal

O marturie care confirma misiunea mea: sa ii redau pe oameni lor insile

Oana iti multumesc ca m-ai redat mie. M-am regasit! Eram sigura ca nu voi mai fi niciodata la fel. Mi-ai redat entuziasmul si bucuria de a trai. Multumesc din suflet! Nu imi vine sa cred
BOWEN-UL e incredibil. Nu e prima oara cand ‘savarseste miracole’ pentru mine J
Ieri cand am venit la terapie eram apatica si fara exagerare .. fara chef de viata. Eram in aceasta stare de mai bine de 2 saptamani. Inclusiv excursia la Barcelona nu m-a putut scoate din aceasta stare. Si am venit la sedinta, m-am asezat pe pat… dupa primele miscari am inceput sa simt asa ca totusi parca nu e totul asa negru cum pare. Mai simtisem asta si dupa ultimele 2 sedinte, norul mai disparea, cerul se mai insenina dar nu total si nu dura prea mult efectul, reveneam la starea de letargie. Voiam doar sa dorm si nimic nu ma bucura. Nu voiam sa vorbesc nimic cu nimeni. Nu ma recunosteam. Eram convinsa ca nu voi mai fi niciodata la fel si nu ma voi mai putea bucura de viata in acelasi fel vreodata. Si … ieri… la terapie.. dupa primele miscari, soarele incepea sa arunce din nou cateva raze printre nori mei. Apoi m-am intors pe spate si dupa ce a facut Oana a treia miscare… am inceput sa plang. Pur si simplu au iesit lacrimile. M-a cuprins o tristate fara motiv si am spus ok, am incredere in ce se intampla, probabil trebuie sa se elibereze ceva, s-a deblocat ceva … si apoi am atipit. Cand m-am trezit, eram ca noua. Toata dupa-amiaza am avut energie, nu mai puteam adormi. Si azi dimineata m-am trezit .. cum eram inainte! Am redevenit EU, cea pe care o stiam, cea pe care credeam ca nu o voi mia revedea / retrai niciodata.
Oana, iti multumesc ca m-ai redat mie. Iti multumesc ca m-ai ajutat sa merg cu incredere si printre nori ca sa pot ajunge iar la ‘lumina’.

O zi frumoasa ca tine :)
Te pup,
Elena


Alte marturii ale pacientilor aici