Treceți la conținutul principal

Copilul tau este un geniu si tu il distrugi?

Am avut imensa onoare si reverenta sa cunosc un Om in adevaratul sens si putere a cuvantului - antrenorul international de genii Florian Colceag - cel care reuseste, acolo unde se mai poate, sa recupereze potentialele pierdute.

Daca tu ca parinte doresti ca copilul tau sa aiba bani, succes, sanatate, fericire, impliniri si stii exact cum sa-l DRESEZI pentru asta, atunci s-ar putea sa fii socat de acest scurt video in care afli ca copilul tau este mult mai inteligent decat tine. Decat scoala. Decat ceilalti pe care ii pomenesti cand il compari cu altii.

Eu, inainte sa ajung la dl. profesor Florian Colceag am facut multe greseli, dar mereu mi-am pus problema sa imi respect copilul si nevoile lui interioare autentice, nu dorintele lui exterioare, frivole si periculoase pentru el - de genul vreau sa stau 5 ore pe calculator. 
Si, inainte sa ajung, am studiat foarte mult, calauzita de deciziile corecte interioare pe care le ghideaza un sistem, un organism echilibrat cu Bowen. 

Astfel cand am ajuns la evaluare cu copilul meu, profesorul Colceag m-a validat si mi-a spus ca am facut bine ceea ce am facut pana atunci, iar potentialul de geniu al copilului meu nu fusese alterat, corupt sau nimicit. 

Sentimentul de bucurie si recunostinta pe care l-am simtit nu poate fi descris. 

Iata cei 3 factori care m-au ajutat: 

1. Am vazut filmul documentar international Alphabet 2013 . 
98% din copii se nasc  genii. La iesirea din scoala 2% mai raman genii. Filmul se poate viziona aici.

2. Terapia Bowen facuta atat mamei inainte de conceptie, in timpul sarcinii si copilului pe parcursul vietii - cate 2-3 sedinte din 3 in 3 luni . Astfel de copii sunt cu totul diferiti, se dezvolta diferit si sunt imuni la influentele distructive ale potentialului lor. 

3. Sistemul de evaluare si ghidare in educatie numit Human Design, pe care l-am studiat si l-am aplicat. Facand harta copilului tau ai un manual de instructiuni care e o mina de aur. 
Human Design - Designul Uman reprezinta cea mai complexa si precisa neurostiinta care iti arata care este potentialul copilului tau, care sunt punctele lui forte si care sunt slabiciunile lui, unde este el unic si unde este vulnerabil de a fii distrus si a deveni inca o oita nefericita in turma. Este strict personala, fara generalitatti, pentru ca si copilul tau s-a nascut unic, intr-o lume in care toate fortele lucreaza pentru a-l face o rotita supusa, depersonalizata si nefericita in sistem. 
Acest sistem se aplica si adultilor, dar pentru cei mai multi dintre ei, din pacate, este prea tarziu.  

Si acum, vizionare placuta la videoul prof. Florian Colceag aici.