Treceți la conținutul principal

Ce ti se intampla intr-o sedinta Bowen?Dupa completarea unei fise medicale si consultatia (gratuita) vei sta acoperit pe un pat in incaperea de tratament. Nu este necesar sa te dezbraci. 

Impulsurile Bowen se fac cu degetele si sunt in puncte special codate pe corp, in serii precise si cu pauze intre miscari. 
Terapia Bowen se ofera in doze mici. Mai intai sunt executate doar cateva miscari (de obicei doua pana la sase), iar apoi urmeaza o pauza de minimum doua minute, care sa ii permita corpului sa raspunda. Trebuie asteptat chiar si mai mult de doua minute, daca  organismul pacientului are un raspuns puternic.

Dupa primele miscari 95% dintre pacienti spun ca simt o stare de bine, se relaxeaza foarte profund sau chiar adorm. Corpul incepe sa lucreze si procesul de autovindecare este declansat. Majoritatea inregistreaza fara dubiu acest lucru, chiar pe pat. Desi sunt simple, miscarile Bowen au efecte complexe. Pe langa faptul ca au efect asupra corpului fizic, miscarile Bowen au si un alt tip de efecte asupra persoanei ce se trateaza. 

Pacientii declara deseori ca simt o stare de profunda relaxare, un sentiment de pace launtrica, o centrare plina de calm, o stare mentala mult mai armonioasa, fara stres, si iau decizii mai inspirate.

Sedinta dureaza intre 45 si 90 de minute, fiind 100% personalizata. 

Bowen se face cu o frecventa de 1 sedinta la 7 zile, pentru ca corpul continua sa lucreze si in urmatoarele zile. 
Inainte de fiecare noua sedinta avem o mica consultatie in care bifam problemele rezolvate in saptamana scursa de la sedinta anterioara. 

Pe toata durata unui tratament Bowen si 5 zile inainte de prima sedinta nu se face: masaj, Reiki, acupunctura, biorezonanta, RMN, orice fel de terapie energetica sau manuala.