Cabinet Terapia Bowen Cluj - Oana Haragus

In prezent oamenii sunt din ce in ce mai educati medical. 
Incep sa faca diferenta intre vindecare completa si doar controlul incomod, ineficient pe termen lung si costisitor al simptomelor. 
Se pare ca si tu. 

Stiu ca iti doresti sa simti energie pozitiva, sa iti optimizezi imunitatea si sa fii protejat in fata oricarei afectiuni fizice sau psihice.  

Te-ai gandit vreodata cum e sa fii la maximul tau potential: minte, corp, emotii, energie vitala? 

Vei spune ca sunt prea multi factori care saboteaza sau distrug sanatatea si starea de bine (smogul electromagnetic, poluarea si toxinele din alimente, aer, apa si relatii, tehnologia, somnul alterat, cafeaua). 

Asa e. Ai dreptate. Dar exista vindecare.

Vindecarea este un concept total diferit de cel medical clasic - care propune doar controlul unor simptome, in timp ce boala poate ramane activa si prezenta.

Vindecarea inseamna resetarea imunitatii, a structurii psihice si emotionale, a intregului organism. 

    Asistenta medicala Mihaela D.:
   "Daca stiam, veneam mai demult."
Ceea ce nu se vindeca se agraveaza. 

Programeaza-te acum 0752 172 933

Terapia Bowen actioneaza pe cel mai misterios tesut uman - fascia

Orice durere sau neplacere semnaleaza un dezechilibru care se rasfrange asupra intregului organism prin fascia.

Echilibrul intregului organism se numeste homeostazie. 

In momentul in care este perturbata homeostazia apare un dezechilibru in intregul sistem si se vede uneori ca o afectiune sau o boala, alteori doar ca o banala eruptie, raceala sau perturbare de somn. Alteori nu se vede nimic, pentru ca unele boli foarte grave nu dau nici un semn luni sau ani de zile.

Singura medicina care se preocupa de organism ca intreg si de restabilirea homeostaziei este medicina alternativa, holistica, naturala si noninvaziva. 

Terapia Bowen restabileste homeostazia. Si este atat de avansata incat abia in ultimii ani a inceput medicina sa studieze tesutul pe care lucreaza impulsurile Bowen -  fascia.

Este tesutul prezent ca o retea web in fiecare structura din corpul uman. Se pare ca se infiltreaza pana la nivel de celula, chiar ADN

Impulsurile Bowen vibreaza fascia intregului organism, astfel ca ai parte de o experienta uimitoare chiar din prima sedinta.

Dr. Laura D.:"Nu cred ca vreodata m-am simtit asa". 

Suna si tu la 
0752 172 933
 pentru o terapie avansata.

Terapia Bowen - uimitoare rata de vindecare
Cand vii la prima sedinta, dupa completarea unei fise medicale, urmeaza consultatia si apoi prima sedinta de tratament. Vei sta pe pat acoperit in camera de tratament si nu e necesar sa te dezbraci. Impulsurile Bowen se fac cu degetele in puncte special codate pe corp, in serii precise si cu pauze intre ele. 

Dupa primele miscari pacientii spun ca simt o stare de bine, se relaxeaza foarte profund si chiar adorm. Corpul incepe sa lucreze si procesul de autovindecare este declansat. Majoritatea inregistreaza acest proces fara dubiu, chiar pe patul de tratament. 
Desi sunt simple, miscarile Bowen au efecte complexe. Durerile incep sa dispara incepand cu prima sedinta, iar pacientii declara ca simt o stare profunda de relaxare, un sentiment de pace launtrica, o stare mentala armonioasa si somnul devine odihnitor.
Stresul se evapora cu fiecare sedinta. 

Sedinta dureaza intre 45 si 90 de minute, fiind 100 % personalizata.  
Fiind foarte puternica, in Terapia Bowen se face o sedinta la 7 zile. 
Inainte de fiecare sedinta avem o mica consultatie in care bifam pe fisa medicala problemele rezolvate.

Terapia Bowen este atat de puternica incat foarte multe probleme se rezolva din prima sedinta. Rata de vindecare este extraordinara, inclusiv la problemele nediagnosticate precis. 

Farmacista insarcinata Cristina S.: 
"Aveam hidronefroza. Dupa 2-3 sedinte am eliminat o piatra. Sfatuiesc pe toata lumea sa duceti si persoanele dragi."

Meriti sa fii bine.
 Suna si tu la 
0752 172 933 

Cine sunt eu - Oana Haragus si cum te pot ajuta


Sunt terapeut nivel master al Academiei Bowen Australia, cu 12 ani de
excelenta in refacerea completa a sanatatii pentru mii de pacienti, inclusiv medici si personal medical auxiliar. 
Te pot ajuta indiferent de problema pe care o ai, fie ca ai un diagnostic, fie ca nu.  
Exista deci vreo problema medicala, psihologica sau emotionala in care sa nu te pot ajuta? Cred ca cel mai bine si mai cinstit raspund la acesta intrebare o parte din pacientii mei si recenziile lor.

Bowen si doar Bowen

Poate ca te gandesti ca Terapia Bowen nu este pentru tine. Sau nu acum. Dar cum ar fi sa lasi deoparte astfel de ganduri si sa-ti dai sansa la o sedinta? 

Vei primi doar Bowen. 100 % Bowen. La mine in cabinet vin pacienti care au incercat multe alte diverse tratamente medicale sau terapeutice. Si sunt mirati ca prin Bowen reusesc atat de eficient ce nu au reusit cu multe alte abordari. 

Bowen si doar Bowen. Nimic altceva. Este suficient. Este eficient.


Ioana Mihut: "Am apelat la diverse terapii. Pe mine nu m-au ajutat. Terapia Bowen a provocat o schimbare majora. Efectul a fost cu adevarat o surpriza pentru mine."


Rezerva-ti o sedinta

0752 172 933