Treceți la conținutul principal

Cabinet Terapia Bowen Cluj - Oana Haragus

Oamenii sunt din ce in ce mai bolnavi si mai dezechilibrati emotional

Stiu ca iti doresti sa ai o sanatate mai buna. Sa simti energie, sa ai o stare de bine, sa fii fresh. 

Te-ai gandit vreodata cum e sa fii la maximul tau? Sau ce e sanatatea? 

OMS da definitia: "Sănătatea reprezintă o stare de bine completă, fizică, psihică și socială, și nu reprezintă doar absența unei boli sau a unei infirmități".

Da, stiu. Vei spune ca in zilele noastre aproape nimeni nu e sanatos, nici macar copiii sau tinerii. Vei spune ca sunt prea multi factori care saboteaza sau distrug sanatatea (smogul electromagnetic, poluarea si toxinele din alimente, aer, apa si relatii,  tehnologia, somnul alterat, cafeaua). 

Asa e. Ai dreptate. Dar exista vindecare.

Vindecarea este un concept total diferit de cel medical clasic - care propune doar controlul unor simptome, in timp ce boala ramane activa si prezenta.

 Vindecarea inseamna resetarea imunitatii, a structurii psihice si emotionale, a intregului organism.

            "Daca stiam, veneam mai demult."

Ceea ce nu se vindeca, se agraveaza. 

Suna acum  0752 172 933   

Terapia Bowen, cea mai avansata - actioneaza pe cel mai misterios tesut uman

Din fericire, din ce in ce mai multi oameni inteleg ca sanatatea si boala nu depind de o pilula. Din pacate, multi au inteles asta pe pielea lor: boala recidivata, efecte secundare grave, o gramada de bani dati degeaba. 

Orice durere sau neplacere semnaleaza un dezechilibru care se rasfrange asupra intregului organism. 

Medicina clasica numeste acest echilibru al intregului organism - homeostazie. Si totusi niciodata nu incearca restabilirea homeostaziei, ci doar inlaturarea sau ascunderea unui simptom. 

In momentul in care este perturbata homeostazia apare un dezechilibru in intreg sistemul si se vede uneori ca o afectiune sau o boala, alteori doar ca o banala eruptie, raceala sau perturbare de somn. Alteori nu se vede nimic, pentru ca bolile foarte grave nu dau nici un semn luni sau ani de zile.

Singura medicina care se preocupa de organism ca intreg si de restabilirea homeostaziei este medicina alternativa, holistica, naturala si noninvaziva. 

Asa este Terapia Bowen.  Restabileste homeostazia. Si este atat de avansata incat abia in ultimii 10 ani a inceput medicina sa studieze tesutul pe care lucreaza impulsurile Bowen. Este considerat cel mai misterios tesut din corpul uman -  fascia.

Este tesutul prezent ca o retea web in fiecare structura din corpul uman. Se pare ca se infiltreaza pana la nivel de celula, chiar ADN

Oare de aceea cei care isi fac regulat cateva sedinte Bowen imbatranesc mai incet, iar copiii se dezvolta mai puternic, sunt mai avansati, mai echilibrati si mai fericiti? 


Impulsurile Bowen vibreaza fascia intregului organism, astfel ca ai parte de o experienta uimitoare chiar din prima sedinta, chiar din primele minute. 

Marturia unui medic despre experienta Bowen: "Nu cred ca vreodata m-am simtit asa".

Suna si tu la 0752 172 933 pentru cea mai inteligenta terapie   

Terapia Bowen - uimitoare rata de vindecare
Cand vii la prima sedinta, dupa completarea unei fise medicale, urmeaza consultatia si apoi prima sedinta de tratament. Vei sta pe pat acoperit in camera de tratament si nu e necesar sa te dezbraci. Impulsurile Bowen se fac cu degetele in puncte special codate pe corp, in serii precise si cu pauze intre ele. 

Dupa primele miscari pacientii spun ca simt o stare de bine, se relaxeaza foarte profund si chiar adorm. Corpul incepe sa lucreze si procesul de autovindecare este declansat. Majoritatea inregistreaza acest proces fara dubiu, chiar pe pat. Desi sunt simple, miscarile Bowen au efecte complexe. Durerile incep sa dispara incepand cu prima sedinta, iar pacientii declara ca simt o stare profunda de relaxare, un sentiment de pace launtrica, o stare mentala armonioasa, somnul devine odihnitor si iau decizii mai inspirate.
Stresul se evapora cu fiecare sedinta. 

Sedinta dureaza intre 45 si 90 de minute, fiind 100 % personalizata.  
Fiind foarte puternica, in Terapia Bowen se face doar o  sedinta la 7 zile. 
Inainte de fiecare noua sedinta avem o mica consultatie in care bifam pe fisa medicala problemele rezolvate in saptamana scursa de la sedinta anterioara, iar eu decid ce lucrez in sedinta respectiva.

Terapia Bowen este atat de puternica incat foarte multe probleme se rezolva din prima sedinta. Rata de vindecare este estraordinara, inclusiv la problemele nediagnosticate precis. 

"De mai mult de 10 ani aveam o durere de mijloc. Dupa prima sedinta durerea mi-a disparut total".

Meriti sa fii bine. Suna si tu la 0752 172 933. 


Cine sunt eu - Oana Haragus si cum te pot ajuta

Sunt terapeut nivel master al Academiei Bowen Australia, cu 10 ani de excelenta in refacerea completa a sanatatii pentru mii de pacienti, inclusiv medici, asistente, farmaciste, infirmiere.Te pot ajuta indiferent de problema pe care o ai, fie ca ai un diagnostic, fie ca nu. 

Merita sa-ti spun si un secret - de multe ori terapia Bowen actioneaza si ca un diagnostician. Cum? Iti dau unul din exemple. O pacienta avea o durere de picior. Fusese la neurolog si facuse tratament antiinflamator. Durerea nu a trecut dupa ce i-am facut sedintele necesare, astfel ca am trimis-o la investigatii medicale mai complexe. S-a dovedit a fi un cancer de colon care radia durere pe picior. 

In corp se pot dezvolta boli tacute sau invizibile inca diagnosticului medical. Asa incat daca sub impulsurile Bowen o problema inca persista , trimit pacientul la investigatii medicale specializate si de fiecare data pana acum s-a dovedit a fi ceva foarte grav si ascuns. 

Exista deci vreo problema medicala, psihologica sau emotionala in care sa nu te pot ajuta? Cred ca cel mai bine si mai cinstit raspund la acesta intrebare o parte din pacientii mei si recenziile lor.

Poate ca te gandesti ca Terapia Bowen nu este pentru tine. Sau nu acum. Dar cum ar fi sa lasi deoparte astfel de ganduri negative si sa-ti dai sansa la doar 3 sedinte? Gandurile negative si de autosabotaj vin din dezechilibru. 

3 sedinte. Atat. Si vei stii daca e pentru tine. Cel mai de lux cadou. 

"Daca stiam cum vindeca, veneam mai demult."

Suna chiar acum la 

0752 172 933.


inapoi la site