Cabinet Terapia Bowen în Cluj - Oana Hărăguș

Cine sunt eu - Oana Hărăguș si cum te pot ajuta


Sunt terapeut nivel Master al Academiei Bowen Australia. Am 13 ani de excelenta in Terapia Bowen Originala, in refacerea completa a sanatatii pentru peste 3.800 de pacienti, inclusiv medici si personal medical.

Te pot ajuta indiferent de problema pe care o ai, pentru ca am la activ peste 12.500 de boli vindecate, inclusiv cronice, chiar incurabile, asa cum vei vedea in recenzii. 

Rata de vindecare la cabinetul meu care are deja o reputatie europeana este de 98%. Te voi ajuta sa atingi maximul tau in sanatate si starea de bine. Aceasta este adevarata asigurare de sanatate
Exista deci vreo problema medicala, psihologica sau emotionala in care sa nu te pot ajuta? Cred ca cel mai bine si mai cinstit raspund la acesta intrebare o parte din pacientii mei si recenziile lor  si articolul despre ce trateaza si ce nu trateaza terapia Bowen.  

Bowen si doar Bowen

Poate ca te gandesti ca terapia Bowen nu este pentru tine. Sau nu acum. 

Sau poate crezi ca e o păcăleală din cauza ca ai auzit de oameni la care nu a functionat. 

Sau poate te intrebi de ce nu exista mai multe studii si dovezi stiintifice. Raspunsul e pentru ca tesutul complex pe care lucreaza impulsurile Bowen, numit fascia a fost studiat foarte recent si cercetarile sunt incomplete. Desi este primul tesut care apare in embrionul uman, sub forma a ceea ce se cheama linia primitiva se pare ca nu a starnit curiozitate stiintifica pana recent.

Dar poate te gandesti ca exista foarte multe studii pe medicina clasica si totusi oamenii sunt mai bolnavi ca niciodata. Din ce in ce mai bolnavi. Multi sunt practic tinuti in viata artificial de medicamente.

Dar cum ar fi sa lasi deoparte astfel de ganduri si sa-ti dai sansa la o sedinta? Specialistii creierului au aratat prin scanare SPECT cat de bolnav este creierul omului modern si ce decizii proaste ia un astfel de creier. 

La mine in cabinet vei primi Terapia Bowen Originala 100%. Si vei vedea ca Terapia Bowen poate depasi limite in vindecare din moment ce s-au vindecat inclusiv boli foarte grave, incurabile. 

Bowen si doar Bowen. Nimic altceva. Este suficient. Este eficient. Este vindecare, cu efecte stabile in timp si nu anestezierea si cosmetizarea simptomelor. 

Nu a fost nevoie sa invat si sa aplic alte terapii, pentru ca Bowen a acoperit nevoile pacientilor mei.


In prezent oamenii sunt din ce in ce mai educati medical. 
Incep sa faca diferenta intre vindecare completa si doar controlul incomod, ineficient pe termen lung si costisitor al simptomelor. 
Se pare ca si tu. 
Vindecarea este un concept total diferit de cel medical clasic - care propune doar controlul unor simptome, in timp ce boala poate ramane activa,  prezenta si se cronicizeaza, adaugandu-i-se efectele secundare negative medicamentoase. 

Vindecarea inseamna resetarea imunitatii, a structurii psihice si emotionale, a intregului organism, oprirea scurgerii de energie vitala si vindecarea creierului care e hard-ul nostru. 

Boli psihice? Anxietate, depresie? Cum se pot vindeca cu consiliere psihologica daca creierul e in suferinta? Cum poti optimiza un soft pe un hard stricat? 

Specialistii creierului arata ca oricine sufera sau a suferit de: lovituri chiar si minore la cap, traume emotionale, stres cronic, sindrom post traumatic, deshidratare, dependente, consum de cofeina, platforme pentru adulti, somn insuficient, ture de noapte, nopti pierdute, alcool chiar si ocazional, droguri de orice fel, inhalante tip vape, obezitate, apnee, dependenta de ecrane, expunere la mucegai sau alte substante toxice, fumat, zahar excesiv - are creierul in suferinta

Aceasta inseamna liber arbitru redus si decizii proaste. Asta inseamna risc de dementa si boli foarte grave. 

Si acum intrebarea. Tu ce alegi? O programare Bowen sau asculti de acea parte bolnava a creierului care ia decizii proaste si mai amani? 


Terapia Bowen este potrivita pentru oricine: bebelusi, copii, adolescenti, persoane mature. 
Este cel mai folositor dar pentru viitorul copilului tau si al tau. 

Ceea ce nu se vindeca se agraveaza. 

    Asistenta medicala Mihaela D.:
   "Daca stiam, veneam mai demult."
Ceea ce nu se vindeca se agraveaza. 

Programeaza-te acum la 0752 172 933!

Terapia Bowen actioneaza pe cel mai misterios tesut uman - fascia

Orice durere sau neplacere semnaleaza un dezechilibru care se rasfrange in timp, asupra intregului organism prin fascia.

Echilibrul intregului organism se numeste homeostazie. 

In momentul in care este perturbata homeostazia apare un dezechilibru in intregul sistem si se vede uneori ca o afectiune sau o boala, alteori doar ca o banala eruptie, raceala sau perturbare de somn. Alteori nu se vede nimic, pentru ca unele boli foarte grave nu dau semne alarmante luni sau ani de zile.

Singura medicina care se preocupa de organism ca intreg si de restabilirea homeostaziei este medicina alternativa, holistica, naturala si noninvaziva, asa cum este si Terapia Bowen. 

Terapia Bowen restabileste homeostazia. Si este atat de avansata incat abia in ultimii ani a inceput medicina sa studieze tesutul pe care lucreaza impulsurile Bowen -  fascia.

Este tesutul prezent ca o retea web in fiecare structura din corpul uman. Se pare ca se infiltreaza pana la nivel de celula, chiar ADN

Impulsurile Bowen vibreaza fascia intregului organism, astfel ca ai parte de o experienta uimitoare chiar din prima sedinta. Acest mesaj-unda informationala ajunge la creier, creierul il proceseaza, se vindeca si trimite mesaje corecte de vindecare in organism. 

Dr. Laura D.:"Nu cred ca vreodata m-am simtit asa". 

Suna si tu la 
0752 172 933
 pentru o terapie avansata!
Terapia Bowen - uimitoare rata de vindecare
Cand vii la prima sedinta, dupa completarea unei fise medicale, urmeaza consultatia si apoi prima sedinta de tratament. Vei sta pe pat acoperit in camera de tratament si nu e necesar sa te dezbraci. Impulsurile Bowen se fac cu degetele in puncte special codate pe corp, in serii precise si cu pauze intre ele. 

Dupa primele miscari pacientii spun ca simt o stare de bine, se relaxeaza foarte profund si chiar adorm. Corpul incepe sa lucreze si procesul de autovindecare este declansat. Majoritatea inregistreaza acest proces fara dubiu, chiar pe patul de tratament. 
Desi sunt simple, miscarile Bowen au efecte complexe. Durerile incep sa dispara incepand cu prima sedinta, iar pacientii declara ca simt o stare profunda de relaxare, un sentiment de pace launtrica, mai multa energie, o stare mentala armonioasa si somnul devine odihnitor.
Stresul se evapora cu fiecare sedinta. 

Sedinta dureaza intre 45 si 90 de minute, fiind 100 % personalizata.  
Fiind foarte puternica, in Terapia Bowen se face o sedinta la 7 zile. 
Inainte de fiecare sedinta avem o mica consultatie gratuita in care bifam pe fisa medicala problemele rezolvate.

Farmacista insarcinata Cristina S.: 
"Aveam hidronefroza. Dupa 2-3 sedinte am eliminat o piatra. Sfatuiesc pe toata lumea sa duceti si persoanele dragi."

Alege sa fii bine cu întreaga familie!
 Suna si tu la 
0752 172 933! 

Terapia Bowen este atat de puternica incat o parte din probleme se reduc sau dispar chiar din prima sedinta. Energia creste, apare calmul si o stare generala de bine. Rata de vindecare este la fel de buna chiar si la problemele nediagnosticate precis. 

Ioana Mihut: "Am apelat la diverse terapii. Pe mine nu m-au ajutat. Terapia Bowen a provocat o schimbare majora. Efectul a fost cu adevarat o surpriza pentru mine."

Sănătatea si viața bună încep cu o decizie strategică! Ia-o acum! 

Sună la 0752 172 933!