Treceți la conținutul principal

Tarife. Cat costa o sedinta si cum ma programez?

Are sanatatea ta vreun pret? Are VIATA TA  vreun pret? Are calitatea emotiilor, energiei, somnului si vietii tale vreun pret?

Desi majoritatea pacientilor mi-au spus ca acest tarif este mult prea mic fata de cat de eficienta, rapida si radicala este Terapia Bowen din cabinetul meu, am stabilit deocamdata aceste tarife, desi in tarile din occident pretul mediu al unei sedinte este de 50 euro.
Tarife: adulti si copii 80 lei, urgente de ziua respectiva 125 lei. 
La Cabinetul de Terapie Bowen Oana Haragus, consultatia este inclusa in pretul primei sedinte. La fel si consultatiile de dinaintea fiecarei sedinte, in care urmarim ce s-a rezolvat. 

Programarile se fac doar telefonic la: 0752 172 933

Este Terapia Bowen o terapie pe care o poate practica oricine?
Teoretic da, dar practica a dovedit ca e prea complexa pentru a fi asimilata si executata corect de oricine a invatat-o. Oficial doar maxim 20% din terapeutii acreditati fac asta. Asa incat, poate fi terapeutul tau corect ales daca e ales in functie de tariful practicat sau de 
cat e de aproape de domiciliul tau?

Suni acum? Suni mai tarziu? Foarte multi pacienti regreta ca nu au venit mai devreme, ca au amanat.
Pur si simplu pentru ca problemele nerezolvate se agraveaza. 
Spitalele sunt arhipline, farmaciile suprasolicitate, oncologia arata clar cum cancerul e in floare, retetele psihiatrice se inmultesc. 

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii cancerul si depresia sunt in crestere accelerata. 
Acest lucru il observ si eu la cabinet: vin tot mai multi tineri cu boli foarte grave, care s-au instalat pe nesimtite, tacut, de cele mai multe ori fara un simptom care sa le anunte.

Cancerul e o boala tacuta si isi manifesta simptomele de obicei, in stadiile avansate. Cam la fel e situatia cu toate bolile foarte grave.

La noi se promoveaza si se practica prea putin preventia si intretinerea sanatatii. 
E vreodata prea devreme sa previi? Nu.
E vreodata prea tarziu sa mai faci ceva? Nu. Chiar daca pacientul vine la Bowen in faza terminala a bolii, isi va duce zilele pe care le mai are mai impacat, mai linistit, cu mult mai putina suferinta si durere fizica. 

Eu cred ca fiecare ajunge la locul potrivit la momentul potrivit. Dar unele lectii sunt dureroase si duc la sfarsitul prematur al vietii. Merita?

Programeaza-te acum la 

0752 172 933.