Ce trateaza si ce nu trateaza Terapia BowenBowen este una dintre cele mai eficiente si relaxante terapii de vindecare din lume.
Spre deosebire de majoritatea tratamentelor farmaceutice, care diminueaza neplacerea sau efectul unui simptom, dar nu elimina cauza, deci nici boala - care deseori devine cronica, Terapia Bowen este non invaziva si fara efecte secundare distructive. 

Actioneaza holistic, pe toate sistemele corpului, in profunzime: fizic, psihic, emotional, iar efectele sunt stabile in timp.

Chiar daca unii pacienti ajung pe parcursul tratamentului Bowen sa nu mai aiba nevoie de medicatie, conform rezultatelor si consultului medical, Terapia Bowen nu doreste sa inlocuiasca consultul si tratamentul medical de specialitate.

Terapia Bowen corect aplicata este de sine statatoare si nu are nevoie de alte terapii alternative ajutatoare. 

Efectele se vad clar din primele trei sedinte, adeseori chiar din prima.
Primele probleme care se rezolva sunt cele de somn si stres.
Din ele decurge vindecarea celorlalte probleme:

PROBLEME OSOASE, MUSCULARE SI  ARTICULARE
SISTEM IMUNITAR SLABIT
STRES, INSOMNIE SI OBOSEALA CRONICA
PROBLEME PSIHICE SI EMOTIONALE, depresie, anxietate, atacuri de panica
ADHD, ASTM, ENUREZIS, COLICI LA BEBELUSI
INFERTILITATE
PROBLEME DE LACTATIE LA LAUZE
PROBLEME DE ERECTIE
ATACURI CEREBRALE, MIGRENE, VERTIJ si alte probleme neurologice
AFECTIUNI  INTERNE: Infectii urinare, Prostata, Constipatie, Hemoroizi, Tiroida, Ulcer, gastrita, aciditate, reflux esofagian, Noduli la sani. Probleme ORL si sinuzita, Alergii, colon iritabil
PROBLEME CU MENSTRUATIA SI SPM
ANALIZE PROASTE: Colesterol, glicemie si trigliceride marite
Cancer si efectele chimoterapiei si radioterapiei   
BOLI AUTOIMUNE 
       …si multe altele

Curatarea de celule canceroase, de virusi si bacterii nocive se face daca la miezul noptii suntem deja in somnul profund. De aceea, medicii si personalul medical care face garzi au cea mai mica speranta de viata. Ei si orice persoana care are ture de noapte sau pierde voit ore din noapte trebuie sa inteleaga riscul la care se se supune. De aceea, Terapia Bowen, resetand toate sistemele inlatura acest risc la toate persoanele care fac preventiv cateva sedinte.

     Ce nu am reusit eu sa tratez la cabinetul meu: efectele date de deficitele majore de vitamine si minerale esentiale (terapia Bowen nu are cum sa aduca acesti nutrienti in corp), cancer in faze prea avansate, alergii alimentare daca alergenul era introdus in continuare in corp, pacienti care nu respecta recomandarile.