Treceți la conținutul principal

Ce trateaza si ce nu trateaza Terapia Bowen

Ai putea sa spui ca esti 100% sigur/a ca nu ai nici o boala? Activa sau latenta, incipienta?
Esti 100% sigur/a pe imunitatea ta?

Stiai ca imunitatea deja nu mai functioneaza la maxim atunci cand ai o boala, mananci des zahar, bei cafea, ai dependente, stres sau griji?

Stii ce spun imunologii ca te apara cu adevarat? Propria imunitate. Acum a fost un moment al adevarului. Oamenii care nu s-au temut au fost cei cu imunitate puternica. Cum stii ca ai o imunitate puternica? Ei bine, te intreb: ai fost racit, ai luat viroze fara sa iei nici un medicament, sa le lasi sa treaca singure? Ai facut febra si ai lasat-o sa-si faca treaba ca agent imunitar principal, fara sa intervii?
Obisnuiesti ca orice dereglaj din corp, chiar si o durere de cap sau un guturai sa le eradichezi imediat cu medicatie, fara sa lasi corpul sa se fortifice imunitar? Atunci, probabil stii raspunsul.

In plus, daca te simti stresat, obosit, ai probleme cu somnul, bei regulat cafea, e semn ca deja corpul a intrat pe modul de avarie. Daca remediezi problema e posibil sa scapi de imbolnavire.


Bowen este cea mai avansata si relaxanta terapie de vindecare din lume.

Spre deosebire de majoritatea tratamentelor farmaceutice, care diminueaza neplacerea sau efectul unui simptom, dar nu elimina cauza, deci nici boala - care deseori devine cronica, Terapia Bowen este non invaziva si fara efecte secundare distructive. Actioneaza holistic, pe toate sistemele corpului, in profunzime, iar efectele sunt stabile in timp.

Chiar daca unii pacienti ajung pe parcursul tratamentului Bowen sa nu mai aiba nevoie de medicatie, conform rezultatelor si consultului medical, Terapia Bowen nu doreste sa inlocuiasca consultul si tratamentul medical de specialitate.

Terapia Bowen corect aplicata este de sine statatoare si nu are nevoie de alte terapii alternative ajutatoare. Efectele se vad clar din primele trei sedinte, adeseori chiar din prima. Daca nu obtineti aceste efecte exista 3 situatii : fie terapeutul nu este profesionist si, din pacate aceste cazuri sunt foarte multe; fie pacientul nu respecta recomandarile date (care sunt foarte simple, firesti si usor de urmat) - aceste cazuri sunt rare, fie pacientul nu vrea sa se vindece - aceste cazuri sunt foarte rare.

Primele probleme care se rezolva sunt cele de somn si stres.

Din ele decurge vindecarea celorlalte probleme:

PROBLEME OSOASE, MUSCULARE SI  ARTICULARE
SISTEM IMUNITAR SLABIT
STRES, INSOMNIE SI OBOSEALA CRONICA
PROBLEME PSIHICE SI EMOTIONALE, depresie, anxietate, atacuri de panica
ADHD, ASTM, ENUREZIS, COLICI LA BEBELUSI
INFERTILITATE
PROBLEME DE LACTATIE LA LAUZE
PROBLEME DE ERECTIE
ATACURI CEREBRALE, MIGRENE, VERTIJ si alte probleme neurologice
AFECTIUNI  INTERNE: Infectii urinare, Prostata, Constipatie, Hemoroizi, Tiroida, Ulcer, gastrita, aciditate, reflux esofagian, Noduli la sani. Probleme ORL si sinuzita, Alergii, colon iritabil
PROBLEME CU MENSTRUATIA SI SPM
ANALIZE PROASTE: Colesterol, glicemie si trigliceride marite
Cancer si efectele chimoterapiei si radioterapiei   
BOLI AUTOIMUNE 
       …si multe altele

Curatarea de celule canceroase, de virusi si bacterii nocive se face daca la miezul noptii suntem deja in somnul profund. De aceea, medicii si personalul medical care face garzi au cea mai mica speranta de viata. Ei si orice persoana care are ture de noapte sau pierde voit ore din noapte trebuie sa inteleaga riscul la care se se supune. De aceea, Terapia Bowen, resetand toate sistemele inlatura acest risc la toate persoanele care fac preventiv cateva sedinte.

     Ce nu am reusit eu sa tratez la cabinetul meu: efectele date de deficitele majore de vitamine si minerale esentiale (terapia Bowen nu are cum sa aduca acesti nutrienti in corp), cancer in faze prea avansate, alergii alimentare daca alergenul era introdus in continuare in corp, pacienti indisciplinati, care nu respecta recomandarile sau intrerup frecvent tratamentul Bowen. Injectiile cu toxina botulinica, cicatricile din operatii, analgezicele si cortizolul pot incetini efectul impulsurilor Bowen.

Aceste cazuri reprezinta mai putin de 1 procent.

     In rest, toate problemele cu care vine o persoana, inclusiv starea psihica le tratez, cu efecte stabile in timp.