Treceți la conținutul principal

Cine se adreseaza cabinetului de Terapie Bowen Oana Haragus?


La cabinetul Bowen Oana Haragus vin pacienti cu probleme care nu s-au rezolvat pe alte cai, sau pur si simplu cu probleme care nu au putut fi diagnosticate medical. 

Tinerii vin direct, fara a mai fi incercat altceva, pentru ca pur si simplu observa la rudele lor mai in varsta ca medicatia nu a rezolvat nimic. Ba mai mult, efectele negative ale unor medicamente au creat alte boli. 

Durerile de spate sunt cele mai raspandite si daca sunt tratate in stadiu incipient se vindeca extrem de rapid. 
Constipatia cronica si dereglarile hormonale la femei sunt o problema frecventa, dar tratata cu superficialitate, desi exista dovezi ca ar pregati terenul pentru cancer.

Tratez la cabinet cele mai variate boli sau disfunctii: de la dureri menstruale, la anxietate, depresie, dureri de spate, sau astm. 

99% din cazuri sunt tratate cu succes, cu efecte stabile in timp. 

Este extraordinar de important ca femeile care doresc copii sa isi faca cateva sedinte inainte de conceptie, un tratament complet in timpul primelor 3 luni de sarcina. In acest fel, se pregateste terenul pentru o sarcina fara probleme, o nastere fara complicatii si depresie post-natala,  nasterea unui copil sanatos. 

Cel mai mare dar pe care il poate face un parinte copilului sau este Terapia Bowen: 2-3 sedinte la fiecare 3-6 luni pe tot parcursul cresterii sale pana la adolescenta. Copiii tratati astfel sunt diferiti, mai echilibrati, fara blocaje emotionale si sociale, se concentreaza mai bine si au rezultate mai bune la scoala.  Au imunitate fizica, mentala si emotionala. Sunt copii mai fericiti, nu angoasati si stresati - cum sunt majoritatea. 

Pacientii cabinetului Bowen Oana Haragus sunt de la femei insarcinate, bebelusi, pana la cei mai in varsta. 
Au diferite profesii, (inclusiv medici / asistente/ farmaciste) si categorii de venit – Bowen este o terapie accesibila oricui.

Majoritatea regreta ca nu s-au adresat mai devreme 
Cabinetului  Bowen Oana Haragus.