De cate sedinte Bowen ai nevoie si cat dureaza o sedinta?

Cat dureaza?
O sedinta dureaza intre 45 si 80 de minute, in functie de cat dureaza reactia corpului tau dupa un impuls Bowen. Aceste minute sunt foarte placute, de relaxare profunda, chiar somn deoarece creierul intra pe unde alfa si theta. 
Include consultatia si evaluarea. 

Ce primesti? 
In primele trei sedinte vei beneficia de deblocarea fluxului de energie si de activarea capacitatii celulare de autovindecare.
In urmatoarele sedinte se fac diferite proceduri, personalizat, in functie de afectiunile fiecaruia: detoxifiere generala, reparatia creierului si a organelor interne, resetarea imunitatii, acordaj emotional, reglaj hormonal, reglarea somnului.   

De cate sedinte ai nevoie? 
Efectele se vad clar, chiar spectaculos in primele 3 sedinte, uneori chiar de la prima. 
In general, la mine la cabinet pacientii cu multiple probleme cronice de gravitate si vechime medie, au nevoie cam de 8-15 sedinte pentru a se face bine.

Numarul de sedinte il stabileste exact ritmul de vindecare al organismului tau - in functie de cat esti de bolnav si de ce stil de viata ai, cata energie vitala pierzi si cat de mari sunt sansele sa ai un creier in suferinta Fiecare organism are propriul lui ritm de vindecare. 
Terapia Bowen originala e foarte cinstita: prea putine sedinte nu fac vindecarea stabila in timp, prea multe plafoneaza efectul. 

Un terapeut de excelenta stie exact acest dozaj. 
Un pacient care vrea sanatate si stare de bine pe termen lung stie ca lucrurile bune si durabile se castiga cu rabdare si disciplina. Conteaza sa respecti recomandarile si programarile.    

Cat de des? 
Terapia Bowen se face la fiecare 7 zile si cand ne vedem, inainte de fiecare sedinta facem impreuna o reevaluare. Bifam pe fisa medicala completata anterior, problemele rezolvate. Si ne adresam in continuare celor ramase. 

Investitie sau cheltuiala? 
Terapia Bowen este conform pacientilor mei o investitie excelenta, pentru ca poti avea asigurata sanatatea fizica si mentala pe termen lung. Esti fara griji! 
Te simti in siguranta. Ai terapeutul tau care are grija de tine! Vino si tu sa vezi cum e sa fii la maximul tau! Sunt aici pentru tine!