De cate sedinte Bowen ai nevoie si cat dureaza o sedinta?

Cat dureaza?
O sedinta dureaza intre 45 si 90 de minute, in functie de cat dureaza reactia corpului tau dupa un impuls Bowen. 
Include consultatia si evaluarea. 

Ce primesti? 
In primele trei sedinte vei beneficia de deblocarea fluxului de energie si de activarea capacitatii celulare de autovindecare.
In urmatoarele sedinte se fac diferite proceduri, in functie de afectiunile fiecaruia: detoxifiere generala, deblocarea energiei vitale, reparatia organelor interne, resetarea imunitatii, acordaj emotional, reglaj hormonal, reglarea somnului.   

De cate sedinte ai nevoie? 
Ai nevoie de doar 1-2 sedinte ca sa stii clar ca acesta intrebare nu mai conteaza. Iata de ce: in Terapia Bowen procesul de vindecare este declansat imediat de la prima sedinta.
Acest lucru il simt majoritatea pacientilor chiar pe pat sau in zilele urmatoare pana la urmatoarea sedinta.

Cat de des? 
Terapia Bowen se face la fiecare 7 zile si cand ne vedem, inainte de fiecare sedinta facem impreuna o reevaluare. Bifam pe fisa medicala completata anterior, problemele rezolvate. Si ne adresam in continuare celor ramase. 
Fiecare pacient are propriul lui ritm de vindecare, de aceea nu exista un numar standard de sedinte. 
Numarul de sedinte il stabileste propriul tau organism, in functie de cat e de bolnav.
Ce face Terapia Bowen? Te aduce la maximul tau, cu efecte stabile in timp. Vindecarea profunda nu se compara cu anestezierea si ascunderea simptomelor, cum face medicatia.
Totusi, care e media?
Efectele se vad clar, chiar spectaculos in primele 3 sedinte, uneori chiar de la prima. 
In general, la mine la cabinet pacientii cu multiple probleme, de gravitate si vechime medie, au nevoie cam de 8-12 sedinte pentru a se face bine. In functie de cat esti de bolnav si de ce stil de viata ai. 
Terapia Bowen e foarte cinstita: prea putine sedinte nu fac vindecarea stabila in timp, prea multe plafoneaza efectul. 
Un terapeut de excelenta stie exact acest dozaj. 

Investitie sau cheltuiala? 
Terapia Bowen este conform pacientilor o investitie excelenta, pentru ca ai asigurata sanatatea fizica si mentala pe termen lung. Cand, in schimb te plimbi intre cabinete medicale, consultatii, laboratoare de analize si farmacii, cheltuiesti bani, energie si timp, cu efecte benefice minime si cu efecte secundare majore. 
 
Cei cu activitati intelectuale isi maresc capacitatea de gandire si memoria, sportivii isi imbunatatesc performantele, copiii se dezvolta armonios si sanatos si toata lumea se bazeaza pe o stare de bine. 
Pacientii se plang de foarte multi bani lasati degeaba in sistemul medical, ei fiind in continuare bolnavi. 
E mult mai ieftin sa devii si sa ramai o persoana sanatoasa cu Terapia Bowen.  
Daca nu ai nici o boala?
Desi se pare ca e  putin probabil sa fie 100% adevarat, pentru ca bolile, cu cat sunt mai grave, cu atat sunt mai tacute in perioada de "incubatie" si nu dau simptome clare, atunci, vei observa imediat o mai buna odihna, stare interioara de bine, emotii pozitive, concentrare mentala excelenta, decizii mai bune, zero stres.  
Pentru tine am conceput oferta Protectie Bowen.