Cat dureaza o sedinta si de cate sedinte Bowen ai nevoie?

Cat dureaza?
O sedinta dureaza intre 45 si 90 de minute, in functie de cat dureaza reactia corpului tau dupa un impuls Bowen. 
Include consultatia si evaluarea. 

Ce primesti? 
In primele trei sedinte vei beneficia de deblocarea fluxului de energie si de activarea capacitatii celulare de autovindecare.
In urmatoarele sedinte se fac diferite proceduri, in functie de afectiunile fiecaruia: detoxifiere generala, deblocarea energiei sexuale, reparatia organelor interne, resetarea imunitatii, acordaj emotional, reglaj hormonal.  

De cate sedinte ai nevoie? 
Ai nevoie de doar 1-2 sedinte ca sa stii clar ca acesta intrebare nu mai conteaza. Iata de ce: in Terapia Bowen procesul de vindecare este declansat imediat de la primele 2 impulsuri.
Acest lucru il simt majoritatea pacientilor chiar pe pat sau in zilele urmatoare pana la urmatoarea sedinta.

Cat de des? 
Terapia Bowen se face la fiecare 7 zile si cand ne vedem, inainte de fiecare sedinta facem impreuna o reevaluare. Bifam pe fisa medicala completata anterior, problemele rezolvate. Si ne adresam in continuare celor ramase. 
Fiecare pacient are propriul lui ritm de vindecare, de aceea nu exista un numar standard de sedinte. 
Numarul de sedinte il stabileste propriul tau organism. Ce face Terapia Bowen? Te aduce la maximul tau. 
Totusi, care e media?
Efectele se vad clar, chiar spectaculos in primele 3 sedinte, uneori chiar de la prima. 
In general, la mine la cabinet pacientii cu multiple probleme, de gravitate si vechime medie, au nevoie cam de 8-12 sedinte pentru a se face bine. 

Investitie sau cheltuiala? 
Terapia Bowen este conform pacientilor o investitie excelenta, pentru ca ai asigurata sanatatea fizica si mentala pe termen lung. 
Cei cu activitati intelectuale isi maresc capacitatea de gandire si memoria, sportivii isi imbunatatesc performantele, copiii se dezvolta armonios si sanatos si toata lumea se bazeaza pe o stare de bine. 
E mult mai ieftin sa fii sanatos cu Terapia Bowen. 

Daca nu ai nici o boala?
Desi se pare ca e  putin probabil sa fie 100% adevarat, pentru ca bolile, cu cat sunt mai grave, cu atat sunt mai tacute in perioada de "incubatie" si nu dau simptome clare, atunci, vei observa imediat o mai buna odihna, stare interioara de bine, emotii echilibrate, concentrare mentala excelenta, decizii mai bune. 
Pentru tine am conceput oferta Protectie Bowen.