Treceți la conținutul principal

Cat dureaza si de cate sedinte Bowen am nevoie?


       
Ai mers vreodata la vreun medic pe care sa il intrebi: "Imi garantati ca ma vindec? Ca ma vindec de tot? Ca boala mea dispare?" 
Cum ar putea un medic sa-ti raspunda cu "da", cand medicina clasica nu cunoaste cu adevarat cauza nici unei boli? 
Poate exista vindecare daca nu se cunoaste cauza? 

Cum as putea eu sa-ti raspund eu la acesta intrebare - de cate sedinte ai nevoie? Totusi voi incerca. 
Ai nevoie de doar 3 sedinte ca sa stii clar ca acesta intrebare nu mai conteaza. Iata de ce: 

In Terapia Bowen procesul de vindecare este declansat imediat de la primele 2 impulsuri. Se deruleaza accelerat detoxifierea, reglarea functiilor organelor si a imunitatii, digestia, deblocarea energetica si emotionala, reglajul stresului si al somnului - toate concomintent.   
Acest lucru il simt majoritatea pacientilor chiar pe pat. 
O sedinta dureaza intre 45 si 90 de minute. 
Terapia Bowen se face la fiecare 7 zile si cand ne vedem, inainte de fiecare sedinta  facem impreuna o reevaluare. Bifam pe fisa medicala completata anterior, problemele rezolvate. Si ne adresam in continuare celor ramase. 
Fiecare pacient are propriul lui ritm de vindecare, de aceea nu exista un numar standard de sedinte. Numarul de sedinte il stabileste propriul tau organism. Ce face Terapia Bowen? Te aduce la maximul tau. 

Dar efectele se vad clar, chiar spectaculos in primele 3 sedinte, uneori chiar de la prima. In general, la mine la cabinet pacientii cu multiple probleme de gravitate si vechime medie, au nevoie cam de 8-12 sedinte pentru a se face bine. 

Daca nu ai nici o boala (ceea ce e putin probabil sa fie 100% adevarat, pentru ca bolile, cu cat sunt mai grave, cu atat sunt mai tacute in perioada de "incubatie" si nu dau simptome), atunci, vei observa imediat o mai buna odihna, stare interioara de bine, emotii echilibrate, concentrare mentala excelenta, decizii mai bune. Am facut cuiva in strainatate o sedinta. Era o persoana sanatoasa, dar se consuma din cauza unei decizii pe care nu reusea sa o ia. Era confuza si indecisa. In timpul sedintei i-a fost extrem de clar ce are de facut, ce decizie sa ia. 

Daca ai auzit cumva ca Terapia Bowen nu are efect sau ca e nevoie de foarte multe sedinte, atunci este vorba probabil de unul din urmatoarele cazuri: fie terapeutul nu este profesionist si, din pacate aceste cazuri sunt multe; fie pacientul nu respecta recomandarile date (care sunt foarte simple, firesti si usor de urmat) - aceste cazuri sunt rare.

Anual imi vin pacienti stabiliti in strainatate si stau un timp limitat in Cluj. Chiar si asa, cele 2-3 sedinte ii readuc pe linia de plutire. 

Orice sedinta Bowen este un dar nepretuit pentru corpul si psihicul tau - atat de agresate de stilul de viata actual care aduce cancer si boli distrugatoare la varste tot mai tinere. 


Este o terapie intensa, transparenta, de aceea cucereste rapid orice sceptic. 
Aproape toti pacientii remarca schimbari spectaculoase chiar 
in primele 3 sedinte.

Eu nu cunosc alta terapie mai eficienta si mai rapida, care sa rezolve toate bolile si problemele cu care vine un pacient. Nu doar sa mascheze sau sa usureze simptomele in timp de boala se dezvolta, asa cum fac majoritatea tratamentelor clasice. Cunosc cam tot ce exista pe piata in materie de medicina alterantiva si, daca ar exista ceva mai puternic decat ce fac eu, atunci as face acel lucru. 

Dovada o vei gasi la mine in cabinet. La mine fac DOAR Bowen. Pentru ca nu e nevoie de altceva. Pacientii se vindeca cu Bowen. Acesta terapie magnifica, atunci cand este facuta corect pur si simplu nu are nevoie de alte terapii ajutatoare.

Eu, personal, lucrez ca si profesorul meu, cu procentul magic. Adica, atunci cand 80-90% din probleme s-au rezolvat, ne luam la revedere. 
De ce? Pentru ca organismul isi deruleaza in continuare si in pauza procesul de autovindecare.  

Meriti 3 sedinte. 
Programeaza-le acum. 
0752 172 933