Treceți la conținutul principal

De cate sedinte Bowen am nevoie?

       
In Terapia Bowen procesul de vindecare este declansat de la primele 2 impulsuri. Se deruleaza accelerat detoxifierea, reglarea functiilor organelor, rearanjarea posturala, deblocarea energetica si emotionala - TOATE CONCOMITENT.  Acest lucru il simt majoritatea pacientilor chiar pe pat. Bowen se face la fiecare 7 zile si cand ne vedem, inainte de fiecare sedinta  facem impreuna o reevaluare. Bifam pe fisa medicala completata anterior, PROBLEMELE REZOLVATE. Si ne adresam in continuare celor ramase. Fiecare pacient are propriul lui ritm de vindecare, de aceea nu exista un numar standard de sedinte. Numarul de sedinte il stabileste propriul tau organism.

S-a intamplat sa fiu limitata in numar de sedinte chiar de catre pacient pentru ca statea un timp limitat in Cluj. Chiar si asa, imi spuneau ca cele 2-3 sedinte i-au readus pe linia de plutire. 

Orice sedinta Bowen este un dar nepretuit pentru corpul si psihicul tau - atat de agresate de stilul de viata actual si de radiatia electromagnetica care aduce cancer si boli distrugatoare la varste tot mai tinere. 

Este o terapie transparenta, de aceea cucereste rapid orice sceptic. 
95% dintre pacienti remarca schimbari spectaculoase chiar 
in primele 3 sedinte!!! 

Eu nu cunosc alta terapie mai eficienta si mai rapida, care sa rezolve 99% TOATE bolile si problemele cu care vine un pacient. Cunosc cam tot ce exista pe piata in materie de medicina alterantiva si, daca ar exista ceva mai puternic decat ce fac eu, atunci as face acel lucru. 

Dovada o vei gasi la mine in cabinet. La mine fac DOAR Bowen. Pentru ca nu e nevoie de altceva. Pacientii se vindeca cu Bowen. Acesta terapie magnifica, atunci cand este facuta corect pur si simplu nu are nevoie de alte terapii ajutatoare.

Eu, personal, lucrez ca si profesorul meu, cu procentul magic. Adica, atunci cand 80% din probleme s-au rezolvat, ne luam la revedere. 
De ce? Pentru ca organismul isi deruleaza in continuare si in pauza procesul de autovindecare.