Copiii si parazitii - o problema foarte raspandita, dar subdiagnosticata

 Foarte multi copii sufera de parazitoza, care le pune in pericol dezvoltarea si sanatatea. Toti copiii pe care i-am avut cu anumite simptome s-au dovedit a avea paraziti, desi facusera teste peste teste coproparazitologice - toate iesite fals negative. Ba mai mult, am avut pacienti copii carora li s-a prescris medicatia toxica antiparazitara, fara alt rezultat in afara de a le deregla ficatul si alte functii.

Este bine sa stii ca daca copilul tau nu are pofta de mancare, are cearcane, constipatie, somn agitat, scrasneste noaptea din dinti, e agitat sau apatic, obosit, se plange de dureri de burta sau de cap, are imunitatea scazuta, are mancarimi, mananca dulciuri sau lapte mult, atunci e foarte probabil ca are paraziti. 

Parazitoza este subdiagnosticata, asta inseamna ca prea putini medici reusesc sa o diagnosticheze , multumindu-se cu un rezultat fals negativ. E bine de stiut, ca netratata la timp, produce pagube periculoase, acesti paraziti eliminand toxine care afecteaza inclusiv creierul, si, de multe ori acesti paraziti pot migra din intestin in organe si chiar creier. 

Eu recomand parintilor sa le faca preventiv copiilor de 3-4 ori pe an, un tratament natural specific , benefic, care se gaseste in farmacii indiferent daca au sau nu simptome. 

Cei care au simptome trebuie sa faca pe langa tratament si cateva sedinte de Terapie Bowen pentru a repara daunele provocate in mucoasa intestinala si in organe. 

Cititi una dintre marturii aici.