Bowen pentru gravide, bebelusi si copii, colici, dezvoltare accelerata, cum sa nu-i alterezi potentialul

Bowen la bebelusi & colicii

Stiai ca bebelusii ai caror mame au facut Bowen inainte de conceptie si in timpul sarcinii sunt mai sanatosi, se nasc fara probleme de sanatate, sunt linistiti si feriti de colici
Colicii bata-i vina. Medical exista doar ipoteze. Dar exista si o explicatie mai aproape de adevar: bebelusul sta intr-un mediu stresant (oameni in jur, zgomote, energie negativa, prea multi stimuli, lipsa de ritm si rutina, lumini puternice, lumina care nu are spectru complet, mama obosita, nefericita sau stresata etc). Astfel el nu poate procesa toata acesta informatie haotica, iar unii stimuli sunt dizarmonici si ii afecteaza sistemul nervos care este direct legat de digestie. 

O sedinta de Bowen la bebelusi pentru colici dureaza 10 minute. Colicii pot trece cu una, doua sau trei sedinte. 
Orice alte probleme se rezolva cu succes: glande lacrimale blocate, constipatie, bronsiolite,  paraziti, agitatie, somn agitat, intarziere in dezvoltare, probleme emotionale sau de comportament.

Pericolele din casa ta

Am avut o pacienta bebelusa, care era foarte slaba, subnutrita si hiperagitata. Ei bine, mama ei citise pe un grup de fb de mamici ca e bine sa fie mereu un zgomot de fond. La ei in casa mergea mereu TV-ul.  
Uite marturia unei mame - cum prin Bowen a beneficiat si copilul.

Copiii se dezvolta diferit cu Bowen

De regula copiii care beneficiaza de 2-3 sedinte Bowen din 3 in 3 luni sau 5-6 sedinte din 6 in 6 luni beneficiaza de: imunitate ridicata, rezistenta la provocari, dezvoltare armonioasa cognitiva, sociala si emotionala. 
Stii ca 98% din copii se nasc supradotati si doar 2% isi mai pastreaza supradotarea cand ies din liceu?

Este de folos sa eviti ecranele de orice fel (inclusiv TV) pana la varsta de 3 ani (s-a dovedit ca sunt responsabile de epilepsie, autism si ADHD). Expune-l cu multa precautie mai tarziu la ecrane sau imagini gata fabricate. Imaginatia este instrumentul genialitatii si este alterata de imaginile de-a gata. 
Asculta-ti instinctele si ia informatiile din surse adecvate, nu din periculoasele grupuri de fb. Daca esti speriata ca nu stii ce sa faci si ai impresia ca ti-ai epuizat instinctele, vino la Bowen. In 3-4 sedinte vei fi mai calma, odihnita si lucida. Iar copilul tau se va simti in siguranta si va fi si el linistit. 
Nasterea naturala este cea mai sanatoasa atat pentru mama cat si pentru copil. 
Copiii nascuti prin cezariana au mai multe provocari imunitare pentru ca nu mostenesc flora mamei, deci au cu atat mai multa nevoie de Bowen. 

Bowen la gravide

Prin Terapia Bowen viitoarea mama e ferita de greturi, probleme ale graviditatii (dureri de spate, edeme, hipertensiune), probleme la nastere, probleme cu alaptarea sau un copil nelinistit. 


Nu uita. Cel mai pretios dar pentru copilul tau sunt cateva sedinte Bowen si o mama fericita. Nu ma crezi? Intreaba-l si apoi vino si tu la cateva sedinte ca sa devii cum isi doreste :)