Treceți la conținutul principal

Bowen pentru bebelusi si copii, colici, dezvoltare accelerata, cum sa nu-i alterezi potentialul

 Stiai ca bebelusii ai caror mame au facut Bowen inainte de conceptie si in timpul sarcinii sunt mai sanatosi, se nasc fara probleme de sanatate, sunt linistiti si feriti de colici


Colicii bata-i vina. Medical exista doar ipoteze. Dar exista si o explicatie mai aproape de adevar: bebelusul sta intr-un mediu stresant (oameni in jur, zgomote, lipsa de ritm si rutina, lumini puternice, lumina care nu are spectru complet, mama obosita, nefericita sau stresata etc). Astfel el nu poate procesa toata acesta informatie haotica, iar unii stimuli sunt dizarmonici si ii afecteaza sistemul nervos. 


Am avut o pacienta bebelusa, care era foarte slaba, subnutrita si nevrotica. Ei bine, mama ei citise pe un grup de fb de mamici ca e bine sa fie mereu un zgomot de fond. La ei in casa mergea mereu TV-ul.  

Daca doresti ca noua viata pe care ai adus-o pe lume sa infloreasca, evita tot ce e sintetic (haine, paturici, sampon, hrana), nu da bebelusul in brate altora pana la botez, evita radiatia de la telefoane si WI-FI, fa-ti ca mama regulat cateva sedinte de Bowen. 

Uite marturia unei mame - cum prin Bowen a beneficiat si copilul.


O sedinta de Bowen la bebelusi pentru colici dureaza cam 10 minute. Colicii pot trece cu una, doua sau trei sedinte. 

Orice alte probleme se rezolva cu succes: glande lacrimale blocate, constipatie, bronsiolite,  paraziti, agitatie, somn agitat, intarziere in dezvoltare, probleme emotionale sau de comportament.

Toti copiii care beneficiaza de 2-3 sedinte Bowen din 3 in 3 luni sau 5-6 sedinte din 6 in 6 luni beneficiaza de: imunitate ridicata, rezistenta la provocari, dezvoltare armonioasa cognitiva, sociala si emotionala. 

Stiai ca 98% din copii se nasc supradotati si doar 2% isi mai pastreaza supradotarea cand ies din liceu?

Vrei un copil fericit si implinit? Nu-l micsora. Nu-i ignora darurile si nu i le distruge. De cand se naste pune-i muzica complexa, simfonica (Mozart, Beethoven, Vivaldi, Brahms). 

Apoi pune-i multe intrebari la care sa raspunda cu "da" sau "nu" sau mai bine, prin sunete "aham" sau "hmhm". Astfel afli ce il preocupa si ii sprijini talentele. 

Evita ecranele de orice fel (inclusiv TV) pana la varsta de 3 ani (s-a dovedit ca sunt responsabile de epilepsie, autism si ADHD). Expune-l cu multa precautie mai tarziu la ecrane sau imagini gata fabricate (chiar si in carti cu poze). Imaginatia este instrumentul genialitatii si este distrusa de imaginile de-a gata. 

Asculta-ti instinctele si informatiile din surse adecvate, nu periculoasele grupuri de fb . Daca ti-ai tocit instinctele fa-ti cateva sedinte de Bowen. Vei fi mai calma, mai odihnita, mai lucida si vei sti ce sa faci. Iar copilul tau se va simti in siguranta

Naste natural, fara peridurala. Copiii nascuti prin cezariana au probleme cu imunitatea toata viata. Alapteaza-l. 

Cere-mi o consultatie personalizata in Human Design pentru a-ti spune despre punctele forte sau slabe ale copilului tau, despre provocarile imunitare sau emotionale. 

Am intalnit mame extrem de stresate care credeau ca daca se zbat in surmenaj si sacrificiu "fac totul pentru copilul lor". Fac cu minus, de fapt. 

Nu uita. Cel mai pretios dar pentru copilul tau sunt cateva sedinte Bowen si o mama fericita. Nu ma crezi? Intreaba'l. :)