Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din noiembrie 14, 2013

Povestea mea Bowen si cum am devenit terapeut

Daca ar fi sa ma intorc inapoi in timp si sa fac o schimbare in viata mea, aceea e legata de Terapia Bowen. 
Mi-as fi dorit sa imi fi facut tratament Bowen cand eram insarcinata (desi am avut o sarcina minunata, debordam de energie si fericire), ca sa nu am acele 3 nopti si 2 zile de durere inainte de nastere care mi-a depasit cu mult pragul de toleranta. 

As fi vrut sa-mi aduc copilul pe lume mai usor, mai putin abrutizant si apoi sa ma bucur de el si de maternitate. Sunt convinsa ca daca mi-as fi facut Bowen as fi nascut mai usor, cu mai putina durere si apoi cosmarul care a urmat nici nu ar fi fost! Nu ar fi fost noptile in sir, luni de zile de insomnie, nevroza, surmenaj si depresie, durerile de oase care ma tintuiau, asa incat imi lua 10 minute de schimonoseli si gemete pana ma ridicam din pat.

A ramas in mine ca un dor neimplinit, acea imagine de maternitate calda si calma a mamei care se bucura de fiinta care a venit in lume prin ea. Pentru mine nu a fost asa. Eram mereu cuprinsa…

De cate sedinte Bowen am nevoie?

In Terapia Bowen procesul de vindecare este declansat de la primele 2 impulsuri. Se deruleaza accelerat detoxifierea, reglarea functiilor organelor, rearanjarea posturala, deblocarea energetica si emotionala - TOATE CONCOMITENT.  Acest lucru il simt majoritatea pacientilor chiar pe pat. Bowen se face la fiecare 7 zile si cand ne vedem, inainte de fiecare sedinta  facem impreuna o reevaluare. Bifam pe fisa medicala completata anterior, PROBLEMELE REZOLVATE. Si ne adresam in continuare celor ramase. Fiecare pacient are propriul lui ritm de vindecare, de aceea nu exista un numar standard de sedinte. Numarul de sedinte il stabileste propriul tau organism.

S-a intamplat sa fiu limitata in numar de sedinte chiar de catre pacient pentru ca statea un timp limitat in Cluj. Chiar si asa, imi spuneau ca cele 2-3 sedinte i-au readus pe linia de plutire. 

Orice sedinta Bowen este un dar nepretuit pentru corpul si psihicul tau - atat de agresate de stilul de viata actual si de radiatia electromagneti…