Terapia Bowen o păcăleală?


Terapia Bowen este o păcăleală daca te trezesti ca terapeutul iti face si masaj si bioenergie si alte terapii sau pseudoterapii, sau daca nu aplica Terapia Bowen corect, in forma originala asa incat sa vezi efecte vizibile in primele 5 sedinte.

Peste tot in tara exista cabinete unde terapia Bowen este aplicata in forma ei curata, originala.
Dar terapeutii cu expertiza, care avem pacienti veniti de la alte cabinete, care pot compara,  consideram ca mult mai multe sunt cabinetele (peste 80 %) unde este amestecata cu alte terapii, corupta si executata incorect. Efectele terapeutice, aproape zero. 

Alte cazuri in care efectele terapeutice sunt diminuate, sunt cele in care pacientul se autosaboteaza nerespectand recomandarile. Acestea sunt simple si normale pentru un om care isi respecta sanatatea, finantele si viata. 

Daca este terapia Bowen originală, executata de un terapeut profesionist este un dar cum putine primeste omul in viata. 
Milioane de oameni din toata lumea ii sunt recunoscatori lui Tom Bowen, geniul care a fondat aceasta terapie si terapeutilor care i-au vindecat.
Unde mai gasesti un loc in care sa te vindeci de 5-10 probleme de sanatate fizice, psihice, emotionale: fara efecte secundare, castigand energie si relaxandu-te profund? Unde gasesti scapare de probleme cronice pe care le ai de ani de zile?
Investeste inteligent in sanatatea ta!

Terapia Bowen originala te aduce la maximul tau pe toate planurile. 
Rata de vindecare la cabinetul meu este de aproximativ 98%. De asemenea, există cateva boli unde terapia Bowen poate avea limite in vindecare, dar tot o recomand puternic. 

Un om sanatos, care nu are un creier in suferinta si pierdere de energie vitala e in homeostazie. Are o viata mult mai buna si este mult mai liber, economiseste bani, timp si energie. 

Si tu poti fii astfel! Fa-ti o programare! Ceea ce nu se vindeca se agraveaza.