Terapia Bowen o pacaleala?

Terapia Bowen este un dar terapeutic imens, unic in lume datorita puterii sale. Daca este corect executata in forma ei originala.
Unde mai gasesti un loc in care sa te vindeci de 5-10 probleme de sanatate fizice, psihice, emotionale: fara efecte secundare, fara sa te ruinezi, castigand energie si relaxandu-te profund? 

Chiar devenind un om mai bun cum mi-a spus un domn care dormea 20 de ore pe zi si era in depresie? Ca a devenit mai empatic, plin de energie si mai dragastos cu nepotii?

Din pacate, peste tot in tara sunt cabinete unde Terapia Bowen nu este aplicata in forma ei curata, originala, este amestecata cu alte terapii, corupta si nerespectata. Efectele terapeutice, aproape zero. 

Alte cazuri in care efectele terapeutice sunt diminuate, sunt cele in care pacientul se autosaboteaza nerespectand recomandarile. Care sunt simple si normale pentru un om cu un stil de viata sanatos. 
In general, la mine la cabinet, astfel de pacienti sunt invitati sa-si gasesca un alt terapeut si intrerupem colaborarea, din respect pentru Terapia Bowen :).


In concluzie, Terapia Bowen este o pacaleala daca te trezesti ca terapeutul iti face si masaj si bioenergie si alte terapii sau pseudoterapii, sau daca nu aplica Terapia Bowen corect, in forma originala asa incat sa vezi efecte vizibile in primele 5 sedinte.