Consultatie Terapia Bowen

 Ce primesti intr-o consultatie Bowen 

Dupa ce completezi o fisa medicala cu istoricul afectiunilor si cateva intrebari despre stilul de viata (cata apa bei, cafea, ora de culcare etc) iti va fi evaluat pelvisul. O deviatie de pelvis duce in timp la probleme grave: scolioza, cocsatroza, distructia soldurilor si genunchilor, necesitatea unor operatii invazive. 

Ti se evalueaza, de asemenea scurgerea energiei vitale. Am pacienti de 80 de ani care nu pierd energie, in timp ce tineri si copii au pierderi mari. Aceste scurgeri decurg dintr-o traire abuziva si incorecta a propriei vieti, care merge impotriva legilor naturale ale organismului, secatuindu-l prematur. Boala nu este fireasca. Ea este o alarma de scurtare a vietii. 
Vei primi o directionare corecta a stilului de viata pentru a te alinia cu cea mai buna varianta a ta, a nu te uza si imbatrani inainte de vreme. 

Suferinta cerebrala, scurgerile si blocajele energetice afecteaza gandirea, deciziile si actiunile, de aceea Terapia Bowen poate schimba viata omului, nu doar sanatatea. 

Managerii iau decizii mai eficiente, copiii invata mai bine, mamele sunt mai linistite, sportivii isi cresc performantele. 

Terapia Bowen ridica frecventa campului energetic uman si il purifica, echilibreaza si vindeca, ca sa te simti asa cum poate nu te-ai simtit niciodata- cum declara pacientii mei.