Caz Terapia Bowen: Femeie de peste 40 de ani ramasa insarcinata deja la prima ovulatie pe Bowen.

Desi zi de zi am satisfactii imense datorita vindecarilor care se produc cu fiecare sedinta la pacienti, cel mai tare ma bucura cand o femeie cu probleme de fertilitate, ramane insarcinata. 
Femeile stiu ca Bowen le ajuta la fertilitate si de multe ori ma intreaba dupa cate sedinte vor ramane insarcinate. :)

Asta e deja o intrebare gresit pusa. Prin Bowen se regleaza sistemul hormonal, se detoxifica organismul, se deblocheaza emotiile blocate si se ridica frecventa vibrationala a campurilor energetice. Facem casa curata sa primesti musafirul. 

Dar un copil e mai mult decat materie. El nu e un embrion. E un suflet

Asa incat am o observat ca cuplurile credincioase, care postesc si se roaga, primesc un suflet. Uneori fulger. La varste inaintate. :)
Iar mama care a primit Bowen inainte de conceptie si pe timpul sarcinii, iar apoi bebe din cand in cand, va avea un copil diferit, mai evoluat, mai inteligent, mai echilibrat, mai sanatos, mai rezistent. 

Daca ti s-a spus ca ai probleme de fertilitate, vino sa iti schimbi parerea. 

Si, inainte sa vii, poate doresti sa iti pui niste intrebari:
  • Daca primesti un copil cum il vei creste? Rasfatat si deconectat de tot in afara de ecrane? Un copil conectat la aparate? 
  • Il vei coplesi cu placeri materiale ca sa compensezi ca nu ii dai destula atentie, timp si iubire?
  • Il vei nevroza cu zeci de jucarii, din moment ce studiile arata ca 5 jucarii deodata sunt maximul la care trebuie sa aiba acces un copil pentru a-i pastra echilibrul psiho-emotional?
  • Te vei face sclava si adoratoarea capriciilor propriului tau copil ca vezi-Doamne sa nu-i afectezi liberul arbitru? E de plans pentru mine la cabinet sa vad copii / adolescenti trimisi de medic pentru a evita operatii sau tratamente invazive si care, mofturosi si dominatori de parinti renunta la tratament dupa 1-2 sedinte ca nu mai au chef, iar parintele le face pe plac! Mama efectiv lasa responsabilitatea sanatatii copilului la latitudinea lui! 
  • Vei fi un parinte "modern" atat de iresponsabil incat iti vei droga efectiv copilul cu confort si ignoranta permitandu-i orice comportamente si deraieri fara nici un fel de consecinte pentru el?
  • O vorba spune ca nu educi un copil, ci generatii intregi. Tu, ca mama, vei fii responsabila de cat bine sau de cat rau va face copilul tau in lume. Voi, ca parinti, veti creste un narcisist cum sunt atatia pe lume si inca in crestere progresiva? 
  • Il vei invata adevaratele valori? Il vei invata sa faca diferenta intre bine si rau? Sau va fi un globalist depersonalizat, confuz, rupt de realitate si adevar, plin de vicii si care traieste sub sloganul "Cat mai multa placere! De la oricine! Cu orice pret! Acum!"
  • Vei face tot posibilul ca el sa isi aduca in lume darurile pe care le-a primit de la Dumnezeu sau ii vei face toate poftele neglijandu-i adevaratele nevoi emotionale, sufletesti si spirituale - ucigandu-i astfel potentialul?
  • Il vei invata sa traiasca frumos si cu sens sau il vei lasa in voia lui, ca o buruiana, traindu-si viata prosteste, superficial, egoist si inutil?
  • Ca mama te vei face sclava si adoratoarea mofturilor superficiale ale propriului tau copil, crescand astfel un robot manipulator abonat la anxietate, atacuri de panica si depresie, dependente grele si gol existential?
La nivel global fertilitatea a scazut in ultimii 70 de ani cu 50 %! In timp ce narcisismul, depresia, suicidul si cancerul sunt in crestre progresiva. Sa fie o cauza si faptul ca in noua era a ateismului, confortului, consumerismului si digitalizarii, multi parinti nu stiu sa-si cresca copii?

"Una dintre greselile majore ale parintilor moderni este ca ii invata pe copii ca viata e o placere. Ca nu exista durere. Nu! Viata e plina de durere si de necazuri! Acum infloreste o mentalitate in care Raul este numit Bine" - monahia Siluana Vlad.