Ce boli am tratat cu succes in 2022

 
Miracolul Terapiei Bowen. Ce am vindecat!

2022 a fost un an care a mentinut nivelul aproape perfect de vindecare cu ajutorul lui Dumnezeu si fara nici o alta interventie terapeutica (dovada ca in cabinetul meu tratez doar cu Terapia Bowen Originala si nu o combin cu alte terapii sau pseudoterapii). 

Am reusit sa tratez hernii de disc inclusiv cu recomandare de operatie, anxietate si atacuri de panica nerezolvate cu tratament psihiatric sau cu consiliere psihologica, depresie, insomnie, cosmaruri, stres, lipsa de eficienta, motivatie si focus, oboseala cronica, simptome si complicatii post gripale, imunitate scazuta, colici, constipatie, reflux si glande lacrimale blocate la bebe, parazitoze, enurezis si ticuri la copiii, infertilitate, gastrita, colon iritabil, sindrom diareic cronic, Crohn, colita, hemoroizi, varice, dureri menstruale, dereglari menstruale, SPM, chisturi sani, infectii urinare, probleme ale tiroidei, nenumarate deviatii de pelvis, gonartroza, cocsatroza, dureri de coloana, de umeri, migrene, dureri de cap, de talpi, de monturi, rinite, sinuzite, astm, alergii, sechele post accident. 

S-au reglat analizele si masuratorile pentru: colesterol, HTA oscilanta, trigliceride, transaminaze, glicemie, tahicardie, extrasistole, anticorpi Hashimoto, prolactina, calitatea spermei.

Am tratat cu succes si pacienti disperati, epuizati, nediagnosticati cu precizie sau eficient. Pacienti cu dosare medicale groase, nerezolvati dupa luni si ani, dupa zeci de ore de consultatii medicale, sute de analize, n diagnosticuri si zeci de tratamente ineficiente sau agresive, generatoare de noi boli.  

Am echilibrat si am dezintoxicat energetic, psihic si emotional femei captive in relatii cu narcisisti. Articolul despre narcisisti - a avut rapid mii de vizualizari si probabil a ajutat si va ajuta in continuare, acum ca traim vremuri in care pandemia de narcisism e in crestere progresiva.
Am indrumat spiritual acolo unde am putut si cat am putut spre refacerea legaturii cu Hristos - respingerea lui Dumnezeu fiind cauza primordiala a bolilor si necazurilor cronice. 

Cateva persoane, pe care le pot numara pe degete nu au beneficiat de vindecare totala, dar nici nu si-au terminat tratamentul. 

Dintre cele care si-au terminat tratamentul mentionez imbunatatire, dar nu vindecare totala, pe o luxatie congenitala de sold la adult, Parkinson, un caz de endometrioza, un caz de dureri migratoare de coloana.  

Pacientii mei au fost de la bebelusi la batrani de 90 de ani, din toate categoriile profesionale inclusiv medici, farmaciste, asistente, actori, manageri, oameni de afaceri, notari, avocati, functionari publici etc. 

Anul acesta nu am invitat pe nimeni sa-si caute alt terapeut, asa cum fac cand pacientul e indisciplinat sau lipsit de respect. 

Am avut o negociere cu o doamna care urma sa se mute definitiv in SUA si care mi-a cerut garantie de vindecare la probleme pe care nu i le-a rezolvat nimeni si nimic in doar cateva sedinte ramase pana la plecare. Si i-am spus ca daca acesta e cerinta ei atunci o sfatuiesc sa mearga altudeva unde primeste garantie pentru ca eu refuz sa o tratez. In cele din urma, cand a renuntat la pretentii am tratat-o si cand a plecat ne-am despartit cu emotii si imbratisari. O mare parte din povara bolii ei a fost ridicata. 

Asa ca dragii mei, oriunde veti gasi Terapia Bowen Originala aplicata corect, veti gasi si vindecare. Garantat! ;)